Topro Troja

topro troja rollatorAls je slecht ter been bent, dan is dat op zich al vervelend genoeg. Zonder hulpmiddelen kun je bijna nergens naar toe. Je voelt je opgesloten en krijgt daarnaast heel weinig lichamelijke beweging. Dit is niet alleen slecht voor je lichaam, maar ook voor je geest en je gevoel van eigenwaarde. Een stukje lopen in de buitenlucht of even in contact komen met mensen in de supermarkt kan je veel energie geven. Ben je slecht ter been dan biedt de Topro Troja rollator uitkomst.

Een rollator voor iedereen

Of je nu oud bent en niet meer zo goed kunt lopen of dat je jong bent en door omstandigheden slecht ter been bent; de topro troja is geschikt voor iedereen. Dit komt niet alleen omdat deze rollator heel licht is (ongeveer 7 kilo), maar ook omdat het een stabiele rollator is die gemaakt is van hoogwaardig aluminium. De topro troja kan 150 kilogram aan en heeft verstelbare handgrepen. Daarnaast is deze rollator heel gemakkelijk in het gebruik.

Gemakkelijk op te bergen

Deze gebruiksvriendelijke rollator is in een simpele handbeweging in te klappen en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Wil je deze rollator graag uit het zicht hebben, dan kun je deze gemakkelijk opbergen in een kast of tegen de muur. Ook omdat hij heel licht is, is deze voor veel mensen op te tillen. Dit maakt ook dat je deze rollator mee kunt nemen in de trein of heel eenvoudig in de auto kunt beuren. Kun je het even niet meer volhouden, dan kun je hem uitklappen en je reis voortzetten met dit hulpmiddel.

Nog een paar redenen om te kiezen voor de Topro Troja

Er zijn nog een paar redenen om te kiezen voor deze rollator. Zo ziet deze er uiterst trendy uit door het unieke design. Verder kun je met dit hulpmiddel heel gemakkelijk over drempels of andere struikelblokken komen door de stapsteuntjes. Het heeft een mandje voorop waar je je boodschappen in kunt doen of je tas in op kunt bergen. Maak het leven aangenamer en kies voor dit hulpmiddel.

Actie! Gratis verzending

Bestel op bol.com