Quatro rollator

quatro z400e rollatorWie minder goed te been is, en niet altijd beroep wil doen op anderen om naar buiten te gaan, kan een flink stuk geholpen worden door het gebruik van een rollator. Op die manier kan u niet alleen een wandeling maken maar ook nog op eigen krachten boodschappen doen. In sommige landen betaalt de ziekteverzekering een deel terug bij aankoop van een rollator, helaas is dit sinds dit jaar in Nederland niet meer het geval. Daarom is het belangrijk als u beslist een rollator te kopen om dit zorgvuldig te plannen.

Waarom een rollator?

Mensen die minder mobiel zijn maar nog voldoende fit zijn om zonder rolstoel verder te kunnen, kiezen voor een opvouwbare Quatro Z400e rollator. De rollator kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Buiten om een wandeling te maken of een boodschap te doen, en binnen als praktisch hulpmiddel in de keuken bijvoorbeeld.

Waarom een Quatro rollator?

De rollator heeft een stalen frame, een breed en comfortabel zitvlak, ergonomische handgrepen en een parkeerrem zodat u de rollator kan vergrendelen wanneer u wilt gaan zitten of wanneer u iets op het dienblad zet. De goed uitgedachte constructie vergroot het comfort en de stabiliteit voor de gebruiker en de rollator is ook heel wendbaar. Met zijn vier wielen is hij uiterst stabiel. Hij is, vergeleken met de vroegere modellen, een lichtgewicht en kan gemakkelijk over een drempel getild worden. Omdat de rollator, op een eenvoudige en snelle manier, ingeklapt kan worden, is hij gemakkelijk te vervoeren en kan hij zo overal meegenomen worden.

Eenvoudig in te stellen

De hoogte kan ingesteld worden en de rollator is geschikt voor gebruikers tot 130 kg maximum. Voor optimaal gebruiksgemak is het belangrijk dat de rollator goed afgesteld is. Een rollator wordt meer en meer in het straatbeeld gezien. Het is een veilig en perfect hulpmiddel voor mensen met beperkte mobiliteit en voor ouderen. Zo blijven ze niet afhankelijk van de hulp van anderen of erger nog, raken ze niet geïsoleerd. En ook in huis kan de rollator een hulp zijn. Het dienblad kan veilig van de keuken naar de zitplaats of eetkamer verplaatst worden. Niet onbelangrijk: de Quatro rollator kwam als de beste naar voor tijdens een marktonderzoek en rollatortest en kreeg een van de hoogste scores wat het comfort betreft. De kwaliteit die u krijgt voor de prijs is ook mooi meegenomen. Zoals een tevreden gebruiker vertelde: eens u de Quatro rollator hebt, wilt u hem niet meer kwijt!

Actie! Gratis verzending

Bestel op bol.com