MoveLight rollator

movelight rollatorSoms hebben mensen een loophulpmiddel nodig. Dit kan door ouderdom komen of een (tijdelijke) lichamelijke beperking. In deze situaties zoekt men iets wat het lopen kan vereenvoudigen en het lichaam kan ontlasten. Dit kan voor binnenshuis zijn, maar ook voor buitenshuis en in beide gevallen moet dit loophulpmiddel functioneel zijn.

De MoveLight

De Movelight rollator is een dergelijk hulpmiddel en de naam van deze rollator zegt eigenlijk al genoeg. Deze rollator is lekker licht en eenvoudig opklapbaar, wat zeer prettig in het gebruik is. Wanneer men een rollator aanschaft, is het belangrijk om een aantal eigenschappen te bekijken, bijvoorbeeld: hoe gaat men hem gebruiken en waar gaat men de rollator gebruiken. Ga je met de rollator naar buiten, dan kom je vaak veel oneffenheden op je pad tegen. Hoge stoepranden of drempels waar hij overheen getild moet worden. Een te zware rollator kan hierbij een extra belemmering zijn.

Op pad met de rollator

Als men lichamelijke beperkingen heeft, wordt het lopen zoveel prettiger als men een rollator gebruikt. Misschien bent u wel in het bezit van een auto en wilt u de rollator ook graag mee nemen naar een andere bestemming. Dan is een rollator die eenvoudig in te klappen is, beslist een aanrader. Een zware rollator die u omhoog moet tillen om hem in de achterbak van een auto te plaatsen, is niet echt een gemakkelijk karwei. Zeker niet, als u net een kwartier heeft lopen zweten om de rollator ingeklapt te krijgen. De Movelight rollator konden we gemakkelijk in elkaar klappen door aan het koord te trekken en met het naar beneden drukken van de stang was hij weer net zo snel gebruiksklaar. Het boodschappenmandje is afneembaar en kan zowel voorop, als onder de comfortabele zitting worden geplaatst. Kortom: wij vonden het een zeer degelijke en functionele rollator met een slimme materiaalkeuze, waaronder aluminium.

Actie! Gratis verzending

Bestel op bol.com