Driewiel rollator

driewiel rollatorNiet meer zo goed ter been zijn is al lastig en in je eigen huis niet uit de voeten kunnen helemaal. Lopen met een stok is een optie of u gebruikt een looprek of rollator.
Misschien heeft u al wel een rollator voor het tochtje naar de supermarkt, zo’n mooie stevige met een zitje waarop u kunt uitrusten. Of even bijkletsen met iemand die u tegenkomt. Uiteraard zit er ook een mand op voor de boodschappen en handremmen voor gemakkelijk stoppen.

Rollator in huis

In huis is zo’n grote vierwieler eerder een sta in de weg dan een hulp. Door zijn robuuste formaat is hij minder wendbaar en neemt hij veel plaats in. In huis bent u beter af met een lichter exemplaar, bijvoorbeeld de rollator met drie wielen. Eentje die zich makkelijk laat inklappen en niet in de weg staat. En waarmee u tussen de meubels door manoeuvreert zonder ongelukken. Een driewiel rollator is perfect voor in huis. Zonder zitje weliswaar, maar een stoel zit waarschijnlijk toch comfortabeler. Een driewiel rollator of delta rollator is lichter en wendbaarder dan zijn vierwielige broer. Hij heeft een kleinere draaicirkel door het enkele neuswiel en een veel slanker postuur waardoor hij overal makkelijk tussendoor past. Een blad om bijvoorbeeld kopjes op naar de keuken te brengen is ook op de delta rollator te monteren. Een mandje om boodschappen in te vervoeren is op veel trio rollators ook aanwezig.

Steuntje voor onderweg

Voor iedereen die gewoon een steuntje nodig heeft onderweg, maar geen behoefte heeft om te zitten, is een driewiel rollator ook buiten de deur een prima hulpmiddel. Door de ergonomische handgrepen en de handremmen kunt u ook buiten comfortabel wandelen met een trio rollator. Bij gebruik buiten is het wel fijner om dikke rubberen banden onder de rollator te hebben. Kleine massieve wieltjes zijn voor gebruik op een vloerbedekking prima, maar geven veel trillingen als u op een trottoir loopt.

Actie! Gratis verzending

Bestel op bol.com